Limba română, întrebare adresată de Raluca9898, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 10-15 randuri, in care sa-ti exprimi opinia despre importanta preocuparilor comune intr-o prietenie durabila

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rebe38
8
Intro prietenie durabila trebuie să existe în primul rând încredere,intelegere , sa tii la prietenul tău sau prietena ta ,si s a u existe deloc minciuni.
Trebuie să fie preocupări comune adică sa te înțelegi bine cu el si sa ii fii alaturi la greu,sa îl sprijini si sa nu ii dai niciodată impresia că este singur .
Intro prietenie există certuri,foarte multe certuri, important este să nu fii orgolios si sa treceți împreună peste si sa va împăcați.Nu trebuie să existe invidie ca el e mai bun sau ceva trebuie să fie echilibrată prietenia si sa nu fie ura pentrucă ura destramă orice prietenie ,mai bine renunța la ură și invidie decât să renunți la o pretenie durabila.Trebuie să nu existe minciuna ,minciuna este cea mai dureroasă și cel mai greu este să ierți pe cineva care te minte si nu prea o să poți să mi-a ai încredere în aceea persoana ceea ce înseamnă că sunteți cu un picior în groapă .
O prietenie durabila trebuie să fie dorită de ambele persoane si ambele persoane să incerce să fie cât mai sincere în prietenia lor.
Alte întrebări interesante