Limba română, întrebare adresată de TiliaM, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 10-15 randuri, in care sa-ti exprimi opinia despre rolul muzicii in viata unui adolescent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de getastefan1965
16
In opinia mea muzica este importanta in viata unui adolescent pentru ca il relaxeaza si pe o deoparte il linisteste de la lucruri pe care nu ar trebui sa le faca .
In primul rand toti dintre noi avem o melodie preferata si find fascinati de tot ce inseamna bucuria noastra pentru cateva clipe.

in al doilea rand magia muzici pe unii dintre noi ii poarta pana in ceruri ne retrezeste amintiri si frumusetea ei este ca o puternica bataie a inimi !

IN concluzie muzica pentru adolescenti este la fel de importanta ca meditarea pentru profesorii :))
Răspuns de dascaldenisa1
26
In opinia mea,muzica reprezinta mediul evadarii din realitate,ajutand totodata adolescentul in intelegerea vietii sub diferite mesaje dar muzica desemneaza si o metoda de relaxare in ziua adolescentului de azi.
In primul rand,muzica se defineste ca un univers compensatoriu datorita structurii sale,care prin suntele si notele emise te poarta intr-o alta lume,o lume in care creezi tot ce doresti,o lume pe care o creezi tu,adica te lasi purtat de muzicalitate pentru a evada  si a compensa lumea exterioara cu ceva unic.
De asemenea,muzica are un rol important in viata unui tanar,deoarece prin muzica reuseste sa inteleaga anumite mesaje transmie,idei,sentimente,si astfel el se ragasetse intr-o oarecare masura,simtidu-se inteles sialienat.
Prin urmare,rolul muzicii in viata adolescentului de azi joaca un rol important deoarece prezinta o metoda de relaxare,o metoda de a se confrunta cu viata,prin intemediul unor note.*nu e foarte stralucita,mai mult ca idee am scris*
Alte întrebări interesante