Limba română, întrebare adresată de silviu39, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 100-120 cuvinte in care sa-ti exprimi opinia despre ideea sugerata de fragmentul urmator:
Intotdeauna, primavara a insemnat dezghetul, topirea, trezirea la viata, reinoirea si renasterea naturii, a vietii si a societatii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ilonaciumas
8

Primavara este inceputul altei vieti.Natura invie la viata primavara.In antichitate anul nou ea considerat 1 martie.Primavara contine cele mai frumoase sarbatori:Ziua Femei,Pastele,etc.Renasterea naturii este primavara:gheata se topeste,rasar florile.Anotimpul meu preferat este primavara .

AnaAnuta934: nu-s 100 cuvinte.
ilonaciumas: de ce nu scrii tu una mai buna?
AnaAnuta934: am scris.
Răspuns de AnaAnuta934
24
primavara e cel mai bun anotimp. ador sa vad cum troienele de zapada se topesc.atunci toate analele se trezesc la viata. ele par atat de vesele si frumoase. ghioceii mititei apar deindata in paduri si la marginea lor. imi place sa vad copii cum privesc spre noul anotimp si spun ,,a venit primavara cea buna ". fratele meu se joaca in curte sub razele soarelui arzator . toata familia este fericita de venirea primaverii cu flori,fructe si veselia revederii acestui neuitat si bun anotimp. sper ca toata lumea sa spuna cu fala ,,imi place anotimpul primavara ,sunt bucuros ca a trecut iarna ". dar sa nu uitati si de celelalte anotimpuri care au si ele calitatile lor
Alte întrebări interesante