Limba română, întrebare adresată de denisavoicu798, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 100-150 cuvinte in care sa prezinți o întâmplare din viata ta utilizand urmatorii termeni,preluati din text: noiembrie, bunica, legume,dansuri si a corecta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioanadg
10
Era luna NOIEMBRIE iar vântul agitat bătea nestingherit azvârlind frunzele în fiecare colț al străzilor. Părinții mei mă aduseseră la BUNICA pentru a petrece câteva zile la ea. Eram foarte fericit/ă dar în același timp tristă că plecam de lângă mama și tata.
Bunica mea locuia la periferia orașului Craiova, într-o casă mică dar foarte primitoare. În copilărie, iubeam plecările și vizitele, mai ales la cei dragi. Ajunși la destinație, bunica ne aștepta cu brațele deschise lângă poarta casei. Eram obosit/ă și abia așteptăm să trag un pui de somn. Întrând în casă, simțeam un miros puternic și delicios de LEGUME la cuptor. Eram flămândă.
Două ore mai târziu, simțeam nevoia de a mă culca însă dorul de casă mă întrista și îmi alunga somnul. Mă ridicasem să merg până la toaletă, până când auzisem un zgomot foarte ciudat venind din bucătărie. Speriată, merg încet spre acea încăpere sperând că nimic nu mi s-ar întâmpla. Ajunsă la locul cu pricina, văd că responsabila cauzării zgomotului nu era decât bunica care își exersa dansurile pentru balul pensionarilor. Începusem să râd iar asta mi-a făcut seara mai bună. Văzând câteva mișcări greșite în coregrafiile ei, încercasem să LE CORECTEZ arătându-i câteva schimbări necesare pentru acestea.
Într-un final, mi-am dat seama că familia te face mereu fericit iar asta ne poate schimba viața radical.

Sper că te-am ajutat! Succes! Coroană?!
Alte întrebări interesante