Limba română, întrebare adresată de cgugleapdga1l, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere de 100-150 de cuvinte in care personajele sa fie ursu lucia si maria

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vanevane14190
1



Aventura celor 2 copii și părinții lor

Era o data o fata de 12 ani pe nume Maria și încă o fata de 7 ani pe nume Lucia. Acestea se înțelegeau Bine uneori .
Era sâmbătă ,fetele și cu părinții lor se duseseră în pădure ca sa se relaxeze la un foc de tabără, fetele au aranjat mesele și scaunele , mama lor a pus de mâncare iar tatăl lor a montat un cort destul de mare .Aveau sa stea acolo încă 2 zile .Lor le plăcea foarte mult sa stea în natura . Când au terminat cu toate s-au dus sa se plimbe cu toții. Din greșeală s-au îndepărtat foarte mult și s-au pierdut .
Aceștia când s-au dus umpic mai departe găsiră un lac mare și plic cu pești, din întâmplare tatăl copiilor adusese o undița și cu niște momeala .Luciei îi plăceau foarte mult animalele mai ales peștii, știa foarte multe lucruri despre animale .Maria era pasionata de astronomie ;
Când se lasă seara își făcură un cort din frunze , o plasa găsită pe jos și lemne .Aceștia mai făcuseră și un foc de tabără mare și frumos ,unde își prăjisera peste mare , Lucia recunoscu imediat pestele , era un crap!
Când mâncată pestele mai lăsară o bucata mica de peste pt a 2 zi .
Se băgată la culcare .
De odată veni un urs și le manca peste , a doua zi văzu ca nu mai este pestele își dădu seama ca le-a fost luat pestele ,deodată Lucia găsi niște urme mari de urs și de abia atunci familia își dădu seama ca le-a fost luat pestele de un urs.

Sfârșit

SPER SA FIE BINE

vanevane14190: M-am cam grăbit deoarece trebuie sa merg la scoala
vanevane14190: :))
vanevane14190: Sper ca te-am ajutat și ca primesc coronuta
vanevane14190: coronita
vanevane14190: :)))
Alte întrebări interesante