Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 12 15 rânduri în care să îți exprimi opinia despre sărbătorile de iarnă și semnificația acestora



am nevoie acum repede va rog​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de suzanamusan
1

Răspuns:

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai iubite și apreciate sărbători. Ele unesc familii și aduc amintiri de neuitat. Cele mai importante sunt Crăciunul si Anul Nou. Deasemenea mai sunt si altele la fel de importante precum Sfântul Nicolae și Boboteaza. Aceste sărbători sfinte sunt importante in viata fiecăruii om creștin.

Alături de ele vin si multe tradiții care le impidopesc cu o cunună aparte. Poate chiar datorită tradițiilor precum colindul, împodobitea bradului, despachetarea cadourilor ș.a , sărbătorile de iarnă sunt mai apreciate decât cele pascale.

Întotdeauna am astepta cu nerăbdare aceste sărbători sfinte pentru a le petrece alături de familie.

Am scris mai mult ca in caz ca nu iti place vreo propoziție sa o poti elimina. Sper ca ți-am fost de folos.

Răspuns de iuliahhhxy
1

Răspuns:

Iarna

In opinia mea anotimpul iarna este un anotimp foarte semnificativ.Ne da o stare buna de spirit, si putem petrece mai mult timp cu familia.Acest anotimp este friguros,dar in acelasi timp ne da o caldura in suflet.Mi se pare un anotimp de neegalat, este singurul anotimp care ne tine uniti si sa fim buni la inima.Din punctul meu de vedere ar trebuii sa ii dam mai multa importanta si sa facem cat mai mult sa petrecem timpul impreuna.

Explicație:

Sper ca te-am ajutat

Alte întrebări interesante