Limba română, întrebare adresată de codrinneculau1, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere de 15-20 de randuri cu titlul sa pretuim copilaria​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreibrc
0
Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia, este o lume mirifică pe care probabil nu o vom putea înțelege pe deplin niciodată, este o perioadă lipsită de tristețe și plină de emoție, bucurie și culoare. Copilăria este o lume aparte; pentru noi o lume ciudată, fantastică, ireală, pentru cei care fac parte din ea dimpotrivă, una reală și plină de armonie.
Când suntem copii avem inima deschisă spre iubire şi frumos. Râdem şi plângem foarte uşor, suntem capricioşi şi generoşi, iertând şi uitând repede micile supărări. Însă când ajungem la maturitate, bucuria clipei, expansivitatea şi nebunia dispar, zâmbim şi râdem cu reţinere, încercăm să afişăm o mină serioasă, nedorind să fim etichetaţi ridicoli. În plus, nu mai facem risipă de entuziasm, neexprimându-ne liber emoţiile şi ne mai având acea ardoare cu care aşteptăm lucrul mult-dorit.
Aceasta trebuie prețuita cu orice preț deoarece nu ne mai putem întoarce niciodata la ea.Trebuie sa ne bucurăm de fiecare clipa,secunda minut pe care copilaria ni-l acorda.
Răspuns de maryablaga78
0

Răspuns:

Copilăria

Copilăria este plină de amintiri frumoase si chiar amuzante.Si clipe si momente pe care nu poti sa le trăiești decât o singură dată în viață. Copilăria este o poveste de viață pe care o trăiești o singură dată.

Alte întrebări interesante