Limba română, întrebare adresată de mamematicianul, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 15-20 de randuri in care sa narezi o intamplatre petrecuta la biblioteca.sa folosesti predicate verbale la toate modurile si timpurile invatate

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lauraoana392
0
Intr-o zi, dupa scoala am fost cu Anca si Maria in parc, am stat putin acolo dupa care a inceput sa ploua. Am fugit repede la biblioteca deoarece era fata in fata cu parcul si eram la distanta mare de casa.
La intrare statea o femeie cu o alunita gigantica pe barbie si o pereche de ochelari, parul ii era cret si alb, avea cateva riduri, ochii caprui sclipitori si niste buze mici. Am vrut sa intram dar ea ne-a oprit. A trebuit sa platim trei lei deoarece nu aveam permisele de intrare in biblioteca cu noi, nu stiam ca o sa ploua, am platit si am intrat. Mirosul fabulos de carti m-a coplesit si am inceput sa visez pentru un moment pana cand m-au deranjat prietenele mele. Am inceput sa spunem glume si sa radem iar doamna bibliotecara s-a luat de noi si ne-a certat, a doua oara cand s-a intamplat ne-a dat afara noroc ca se oprise ploaia. Dupa aceea am plecat spre casele noastre razand si glumind in continuare .

Alte întrebări interesante