Limba română, întrebare adresată de BugMafia123, 9 ani în urmă

Redactează o compunere de 15 rânduri in care sa ti imaginezi o întâmplare stranie dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariamariaa0
3
                                          In padure
     O fetita pe nume Carla s-a decis sa mearga noaptea cu prietenii ei prin padure
cu prietenii.
      Era bezna...Nu vedeai nimic.Doar auzeai animalele padurii gemand!Dintr-o data s-au auzit niste sunete ciudate.Carla zice:
   -Ce e sunetul asta?
    Un preten raspunde:
   - Nu stiu ,dar nu suna ca un animal!
      Toti erau speriati si tremurau din cap pana in picioare!Iar apoi Carla a disparut ca printr-o magie.Toti au inceput sa caute dar nu au gasit-o si au plecat acasa.
       De atunci se zice ca nu a mai gasit-o nimeni pe Carla!



Răspuns de dobrecatalina69
1
Era cea mai fericita zi din viata mea, urma sa inceapa carnavalul. Cu multe rasete, cu multe atractii in care sa iti pierzi banii cu care sa cumperi gogosi si floricile si o multime de copii si parinti. Era cea mai fericita zi din pentru toti copii din orasul Casyti. Jocul meu preferat era pescuitul gastelor.Acolo prindeai multe chestii interesante, iar acolo era cel mai dragut om de pe pamant piratul Frank. Cand am ajuns la standul piratului Frank, el nu mai era acolo, in schimb se afla un clovn nebun cu un dinte stramb, cu fata de parca a iesit de la spitalul de nebun si cu un nas muscat de caine.Daca nu era piratul Frank, nici eu nu sunt acolo. De aici msi continua si tu spunand ca ai intrat intr-on dimensiune parallele, cand defapt a fost un vis.
Alte întrebări interesante