Limba română, întrebare adresată de gurlaalexanndru, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere de 150 -200 de cuvinte cu titlul "daca as fi trait in bucuresti in anii 1900"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vicuts
0

Daca as fi trait in Bucuresti in anii 1900, as fi trait intr-o perioada de mare dezvoltare a orasului. In acea vreme, Bucurestiul era cunoscut ca "Micul Paris", datorita arhitecturii sale impresionante si a vietii de noapte agitata. As fi putut admira cladirile impunatoare precum Palatul Regal si Biserica Stavropoleos, care erau noi atunci si inca impresionau prin eleganta lor.

As fi putut lua parte la viata culturala vibranta a orasului, cu teatre, concerte si expozitii de arta. As fi putut vizita Muzeul National de Arta, care era una dintre atractiile principale ale orasului. As fi putut merge la unul dintre numeroasele restaurante si cafenele din centrul orasului si sa gust din deliciile culinare ale bucurestenilor.

In acelasi timp, as fi putut sa simt si presiunea vietii cotidiene din acea perioada. Orasul era aglomerat si poluat, iar conditiile de viata erau dificile pentru multi oameni. As fi putut sa vad saracia si suferinta din jurul meu si sa inteleg importanta solidaritatii si a ajutorarii celor nevoiasi.

Cu toate acestea, as fi fost incantat sa traiesc intr-o perioada atat de interesanta si plina de provocari. As fi putut sa ma implic in viata culturala si sociala a orasului si sa ma bucur de o viata plina de aventuri si descoperiri.


gurlaalexanndru: multumesc mult!
Alte întrebări interesante