Limba română, întrebare adresată de Biancaraluxa16, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 150-200 de cuvinte în care sa prezinți o întâmplare reala sau imaginara petrecuta în timpul unei festivități școlare. În compunerea ta vei avea în vedere: precizarea a doua elemente ale contextului șpați-temporal, respectarea succesiunii,logice ale evenimentelor, conținutul adaptat cerinței, încadrarea în limita de spatiu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emaisache
19
Asteptasem acest moment inca din primele zile de scoala, eram bucuroasa ,caci doamna diriginta ne promisese o festivitate de  sfarsit de an foarte frumos...
Tot anul am invatat mult, am fost silitoare si am muncit din greu pentru a obtine rezultate bune..iar in final de an scolar, au dat roade acele ore tarzii cand eu invatam pentru a doua zi la scoala..
Astfel, in ziua festivitatii,pe 13 iunie,m-am aranjat ca atare a unui eveniment cu totul si cu totul special, mi-am luat o rochie lunga,rosie, mi-am impletit parul si de sigur, mi-am luat cu mine o doza de emotie si nerabdare. Ajunsa la scoala, imi tremurau picioarele si dintii imi clantaneau in gura. 
Eram in clasa, eram orbita de frumusetea doamnei profesoare, parca atunci era mai frumoasa decat in fiecare zi . Se vedea ca si ea era emotionata si desigur, astepta parintii sa soseasca cu elevii. 
Dupa minute bune de asteptat, parintii au ajuns, iar festivitatea incepuse.
Dupa dans,mancare si voie buna, sosise momentul culminant, cel in care doamna diriginta a impartit diplomele pentru primele 3 locuri, si mentiune. Spre deosebita mea incantare,am luat locul 1.
Nu pot descrie in cuvinte cat de fericita eram,si speciala in acelasi timp,cand, cu diploma in mana, parintii imi faceau poze si ma felicitau alaturi de doamna si colegi. Stiam ca munca pe parcursul intregului an scolar nu a fost de prisos si m-am bucurat foarte mult cand mama mi-a spus ca e mandra de mine.. am fost atat de emotionata.
Plecand spre casa, imi spuneam in gand ca si anul viitor voi invata bine,poate mai bine decat in anul scolar care a trecut.
Alte întrebări interesante