Limba română, întrebare adresată de alexia12alexia, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere , de 150-200 de cuvinte in care sa iti imaginezi cum devine Mos Craciun nemuritor.Da-i un titlu potrivit! :)
Cat mai repede, va rog! :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dwajfg
6
                                        Craciunl

Nu cred in magie, dar ceea ce am vazut pe fereastra camerei mele sigur nu a fost ceva real.
Era seara de Craciun, deja terminasem de impodobit bradul, casa stralucea de curatenie si eu il asteptam nerabdatoare pe Mosul.
Sa fiu cuminte o zi intreaga era prea mult pentru mine. Am inceput sa ma uit pe geam, poate-l vad venind.
Si se pare ca asteptarea a dat roade. L-am vazut pe cealalta parte a strazii pe Mosul. Era batran si tare obosit. Saracul, are atat de multe case se vizitat intr-o singura noapte. Deodata s-a sprijinit de gardul case de vis-a-vis si zapada din jurul lui a inceput sa se invarta intr-un vartej, acoperindu-l cu totul. Totul pe strada era nemiscat, cu exceptia zapazii din jurul Mosului. Ca la un semnal totul s-a potolit, fulgii de nea s-au potolit si se asterneau din nou, si Mosul s-a ridicat, s-a scuturat de zapada si mi-a facut cu ochiul. Am vrut sa o chem si pe sora mea sa-l vada, dar cand m-am intors el disparuse deja si sub brad ne asteptau cadourile frumos impachetate. Al meu era rece si mai avea inca cativa fulgi care nu se topisera.


dwajfg: Craciunul este titlul
alexia12alexia: multumesc!
dwajfg: primesc coroana
dwajfg: ????????????????
Alte întrebări interesante