Limba română, întrebare adresată de Bibi0806, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 150-200 de cuvinte în care sa iți exprimi opinia despre eroul muzicii în viața unui adolescent


badhairdontcare: vrei sa zici rolul muzicii, nu?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de badhairdontcare
0
Mulți adolescenți asculta muzica in timpul lor liber, aceasta activitate fiind atât relaxanta, cât și educativa pentru acestia. În ziua de azi, accesul la muzica este facilitat de telefoane, calculatoare și alte dispozitive, iar tinerii nu mai trebuie sa iasă din casă pentru a cumpara casete sau discuri.
In primul rand, muzica are un rol important în viața adolescenților, căci este o activitate plăcută pentru acestia. După o zi extenuanta la școală, aceștia doresc sa se întoarcă acasă și să se relaxeze, punandu-si căștile în urechi și detasandu-se de realitate.
In al doilea rând, cu ajutorul muzicii adolescenți sunt introduși unei noi culturi, căci prin versurile cântecelor ei pot afla despre sentimentele resimțite de alți oameni, pe care poate ei nu le vor simți niciodată. Versurile sunt deasemenea o buna modalitate de a învăța limba engleza. Cu ajutorul muzicii, tinerii găsesc un subiect de conversație sau un motiv să se împrietenească cu alți care le împărtășesc pasiunea.
In concluzie, eu sunt de părere că muzica are un rol decisiv în formarea și dezvoltarea intelectului adolescenților.
Alte întrebări interesante