Limba română, întrebare adresată de alexandruoprea1, 9 ani în urmă

Redactează o compunere de 150 250 cuv in care sa prezinți o întâmplare din prima zi de școală in clasa a 6 a (reala sau imaginara
)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CoryTheCat
1


Este dimineata de 12 septembrie. Vantul cald bate si ridica frunzele si le poarta in aer,impletindu-le intr-un covor minunat ruginiu si galben. In curtea scolii sunt sute de copii,mai mici si mai mari,cu parintii langa ei,unii pregatindu-se sa inceapa drumul minunat al cartii,in clasa pregatitoare. Iar aici sunt eu,nu prea mic dar nici asa de mare,imbracat in uniforma si asteptand sa inceapa festivitatea.Clasa a 6-a. Nu imi pot imagina.Imi tremura picioarele. Sunt aproape la mijloc de drum...Anii au trecut si si-au lasat fiecare an bagajul sau de cunostiinte necesare. 
Lasand la o parte teama de lucrurile noi, merg sa-mi revad colegii in careul clasei noastre. Ne imbratisam si ne impartasim lucruri ca si cum a fost in vacanta si radem impreuna. 
Intram in clasa si observam doi colegi deja acolo. O fetita cu parul impletit in doua codite si un baiat mic de statura stand in prima banca. Colegi noi!...Imi fac impresii cum ar fi prietenia cu ei,si intra doamna noastra diriginta in clasa,si toti o ascultam cuprinsi,ea povestindu-ne despre bucata de drum pe care o vom parcurge in acest an.
Eram gata pentru un nou inceput...
Sper ca iti place si scuze pentru sfarsitu abrupt nu prea am avut idei XD















































































































Alte întrebări interesante