Limba română, întrebare adresată de Biancaelena8687, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 150-250 de cuvinte,in care sa relatezi o întâmplare amuzantă petrecută in timpul unui concert.
Dau coroană!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Sandra86
2
Intr-o zi de vara, eu si cel mai bun prieten al meu, Robert, decidem sa mergem la cel mai tare concert, concertul Evanescene. Imbracandu-ne cu tricourile negre si care-s imprimate cu trupa, mergem si ne vom aseza in primul rand. Tin sa mentionez ca aveam si bilete V.I.P si ca puteam sa-i intalnim. Preferata mea e Amy si preferatul lui este Will. Piesele noastre preferate sunt: Bring Me To Life, My Immortal, Going Under, Lithium si Even In Death. Concertul era la Sala Palatului si nerabdatori, incepem sa cantam pe strada Lithium, desi lumea credea ca suntem ciudati. Nu este adevarat, daca esti un fan adevarat al unui cantaret/formatii, canti ca vrei tu si chiar daca n-ai voce, o faci din placere. Nimeni nu-i perfect!
Ajunsi la Sala Palatului, vedem ca sunt o multime de oameni si au tot felul de postere cu Evanescene, tricouri cu ei, mesaje pentru ei si bilete V.I.P. Ce frumos e sa intalnesti oameni care au pasiuni ca ale tale.
Asezandu-ne in primul rand, pe scena intra ei si magia incepe.
Mai tarziu...
Acum, ei canta Bring Me To Life si pot zice ca-i cel mai tare concert! In timp ce noi cantam, observ ca Amy are ceva. Oare nu se simte bine? Nah...
-Hahahahaha! rade multimea-n cor.
Doamne! Amy tocmai a cazut pentru ca nu a vazut o treapta, dar a cazut si in tortul fanilor si e bine ca am filmat momentul asta, Will a vrut sa o ajute pe Amy sa se ridice, dar s-a impiedicat de rochia lui Jen si a cazut si el in tort, dar faza e ca ajutoarele operatorilor sunt de vina deoarece i-au creat o imagine proasta lui Amy, dar nu numai lu' Amy, ci si a trupei si pentru asta nu cred ca o sa mai vina in Romania.
Dar...
Amy s-a ridicat si radea impreuna cu noi. Nu e suparata. Aceasta a zis ca a fost o gluma si a vrut sa vada reactia noastra. A ras impreuna cu noi si dupa a urmat sa-i vedem.
A fost un concert foarte frumos.

Biancaelena8687: Mulțumesc
Alte întrebări interesante