Limba română, întrebare adresată de merisor06, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere de 150-300 cuvinte, in care sa descrii imaginea unei cascade
urgent!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de clipateodora37
36
Prima dată când mă uit pot zări libelule ce înconjoară apa care lucește sub galbenul soare. Apa albastră și pură care cade tot la vale și tot cade fără a se opri.Oamnei vin de la kilometri distanță doar pentru a o vedea.Langă cascadă este și o pădure care mai umbrește apa uneori .Cel mai frumos e când ,la apus soare se revarsă o dată cu apa ,transformând-o în culoarea oranj deschis.Părerea mea e că mai bine te duci să vezi cascada ,decât la TV. ;)sfârșit
Răspuns de emaisache
43
Cascadele sunt unele dintre cele mai frumoase lucruri inzestrate de la natura,si sunt foarte apreciate de vizitatori. In tara noastra, pe mine m-a atras o cascada, Bigar sau cum i se mai zice, Caranini. 
Reflexia albastrului infinit m-a lasat cu totul masca.am fost foarte fericita ca am putut ajunge.. 
Un ghid ne-a aratat pe unde trece aceasta minunata cascada si ne-a spus ca face o calatorie prin pestera din Muntii Aninei. Apa izvoraste pe o stanca imbracata cu muschi, ceea ce da impresia ca apa este o cascada cu diamante.. e o priveliste mirifica. Soarele isi reflecta lumina puternica,de aceea se zice ca apa este inima naturii..
M-am urcat pe o piatra din mijlocul apei, si priveam mai in de-aproape cascada care avea pietricele de margaritare. Vietuitoare n-am vazut,dar daca traieste o vietate acolo,poti spune ca locuieste intr-un adevarat castel . Iarna, e cu adevarat un castel,dar de gheata.M-as intoarce din nou acolo,sa privesc cum natura isi face de cap,uimind oamenii cu frumusetile sale.

Alte întrebări interesante