Limba română, întrebare adresată de tonyszabojuniop0s4l9, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare petrecuta in timpul unui spectacol de muzica

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de claudiumihaica
1075
Era o zi frumoasa de vara . Soarele calduros trimitea raze catre tot pamantul . Datorita acestuia , niste artisti muzical renumiti la nivel national s-au gandit sa tina un concert in oras .
Biletul era destul de scump dar se merita sa ii auzim cantand in direct .
Erau unsprezece artisti care trebuiau sa cante trei piese de fiecare , inconjurati de o multime uimitoare de oameni in numar de peste o mie .
Eu am aflat ca artistul meu preferat va canta peste cateva minute . Eram foarte entuziasmat de aceasta idee si imi venea sa fug la el pe scena sa ii cer un autograf .
A inceput momentul acestuia . Totul a decurs bine pana cand acestuia i-a cazut microfonul si muzica se auzea pe fundal impreuna cu vocea lui inregistrata . Facea playback .
Am fost total dezamagit de acesta si am iesit din sala de concert.
Peste o zi , a aparut pe o retea de socializare , un videoclip cu acesta cerandu-si scuze si si-a chemat fanii la un concert doar al lui unde va canta un album fara pic de ajutor din partea instrumentalului.
Eu unul l-am iertat si am mers la concertul acestuia unde totul a decurs corect , iar la final am obtinut un autograf de la acesta .
Alte întrebări interesante