Limba română, întrebare adresată de alessiapanaiteou7cmj, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 150-300 de cuvinte,in care sa prezinti o intamplare petrecuta in timpul derularii proiectului "Descopera misterele Palatului!"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DianaMaria223
145
Eram la proiectul DESCOPERA MISTERELE PALATULUI impreuna cu grupul meu . Eu eram liderul iar ceilalti asteptau sa le dau sarcinile .
In timp ce alegeam sarcinile si faceam planul proiectului impreuna cu Ana , fata desemnata pentru design am auzit pe cineva la usa . Era chiar unul dintre jurati . Noi eram entuziasmate , el ne a oferit un dosar cu caracteristicile pe care trebuia sa le implineasca proiectul . L am citit singura apoi l am prezentat colegilor . Am decis sa urmama toate regulile dar pe una am cam incalcat o pe cea mai importanta adica " Proiectul va avea o descriere detaliata a curtii " dar noi am facut ceva mai superficial din cauza lipsei de timp si pentru ca ne am axat pe camera tronului mai mult si de acea am liat locul 2 dupa echipa ALEXANDREI care trebuie sa recunosc a avut un proiect mult mai interesant si chiar au descoperit o usa secreta in castel si au descoperit un document important .
● SPER ● ♤ca♤ ♡te am ♡ ■ajutat■

alexandra12336: E cam scurtă și nu e foarte buna...
Alte întrebări interesante