Limba română, întrebare adresată de pascuanamaria60, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere de 150 -300 de cuvinte in care sa descrii jucaria/jocul tau preferat(ă)


alex12387: se poate si joc pe telefon?
pascuanamaria60: da

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gadirca87pe9p4u
6

Jocul meu preferat nu este la calculator ,telefon sau la alte aparate electrice.

jocul meu preferat este afară în aer liber. Este ascunselea. Cu toate că am 13 ani nu ezit sa mă joc acest joc deoarece mă face să mă simt mai bine și mai liberă.

Eu mă consider un copil încă și nu aș vrea niciodată să fie una doar deoarece a fi copil este cea mai frumoasă vârstă.



gadirca87pe9p4u: În loc de ,, să fie un doar" Pune,, să fiu un adult". M-am greșit.
Răspuns de alex12387
4
Jocul meu preferat este Fortnite Battle Royale(orice joc iti place tie) deoarece in el te lupți cu rivalii tai si poti sa construiești atunci când cineva te ataca.Fiecare server este format din 100 de jucători.Jocul este despre un război in care primesti arme de diferite rarități:comune,necomune,rare,epice,legendare.Ai o mapa foarte mare iar locațiile de pe ea au un nume si unele nu au nume.De pe market poti sa iti cumperi dansuri,skinuri,emoticoane.Acesta este jocul meu preferat deoarece il joc cu prietenii.








Jocul meu preferat este Clash Royale.In acest joc poti colecta si upgrada zeci de cartii.Acest joc este mai mult pentru copii.In acest joc cărțile sunt:Dragoni,Vrăjitoare,Scheleti, print, prințesa care trage cu arcuri si multe altele.Jucatorii din întreaga lume se dueleaza intre ei pentru a primi trofee.In urma unei victorii primesti un cufar din care poti lua diverse chestii.Cartii comune,cărții rare,cartii epice si cărții legendare.Poti invata pe acest joc diferite tactici de luptă și copia decuri de la altii jucătorii care ii găsești pe TV ROYALE.Acest joc este preferatul meu deoarece este unul de strategie si imi pune mintea la încercare.

alex12387: Sper ca te-am ajutat
pascuanamaria60: multumesc!
alex12387: imi dai multumesc si coroana
alex12387: ???
alex12387: il marchez ca cel mai bun?
Alte întrebări interesante