Limba română, întrebare adresată de valentina372, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 150-300 de cuvinte in care sa descrii un animal indragit. (de preferabil un caine )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AngryEyes
8

Catelul meu este unul foarte jucaus.Are urechiile mari si lungi.Uneori il strig urechila si se supara.El este foarte diferit de alti catei.Culoarea ochiilor sai este una foarte frumoasa,el avand culoarea albastra.Cand sunt suparat,el este primul care vine si imi este alaturi.Noi doi facem cea mai buna echipa indiferent de caz,iar de cate ori reusim ceva suntem foarte bucurosi.El este cel mai bun prieten al meu,care tot timpul mi-a fost alaturi.


PaulARD56: e de mai puțin de 150 de cuvibte
PaulARD56: cuvibte*
PaulARD56: cuvinte*
Răspuns de valentina3036
4
Cățelul meu este foarte jucăuș, lui îi place să se joace cu jucăriile lui preferate, acestea sunt: rățușca din cauciuc, cățelușul din pluș și osul din cauciuc. Câinele meu este foarte bun cu mine. Nu mă mușcă și nu latră la mine. Îl scot la plimbare în fiecare zi, de preferabil seara când îmi termin temele și de învățat.
El doarme în căsuța lui cea mare si ce foarte pufoasă. Câinele meu este foarte pufos. Vara adoră să se răcorească cu apa rece iar iarna să stea lângă caloriferul cel călduros. El are ochii de culoarea..... El va fi mereu animalul meu preferat. Ele e cel mai bun prieten al meu și nu îl voi părăsi niciodată pentru nimic în lume. Îl iubesc enorm de mult. Acesta a fost câinele meu.

Sper că te-am ajutat!
Alte întrebări interesante