Limba română, întrebare adresată de rtjdyjlog3689, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 150 300 de cuvinte în care să prezinți o întâmplare reală sau imaginară petrecută în timpul unei vacanțe la mare​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de freshman32
9

La plaja

Tu si familia ta v-ați decis să vă petreceți vara la mare. Soarele cald de la oraș nu vă prea încânta, vroiați ceva care să vă răcorească.

V-ați făcut bagajele care erau destul de multe și ați pornit în căutarea relaxării. Era un drum lung, iar voi trebuia să vă odihniți undeva că dimineața următoare să continuați traseul. Ați găsit un hotel foarte frumos unde v-ați rezervat o noapte.

A doua zi, fiind bine odihniți, v-ați pornit la drum. Ați cântat, ați râs, exact ce trebuia sa faceți intr-o călătorie.

Marea își făcea apariția si ea după multe ore de mers. Era semnul că ajunseră la blaja. Cei de la hotel v-au luat bagajele si le-au dus in camera, cat timp voi vă făceați poze si nerăbdători sa mergeți in mare mult așteptată.

V-ați pregătit in costumele de baie si cu o geantă de blaja, ați pornit. In drum, văzusem multe restaurante de unde veneau mirosuri halicinante. Stomacul meu facea sunete ciudate, ce tu nu vroiai sa te distragă de la mare, dar erau prea insistente că sa le ignori. I-ai spus tatalui tău să-ți cumpere ceva rapid ca să scap de griji. Zis si făcut. El se duse să îți ia ceva de la un bar care servea si mâncare. Comandase o pizza mică la pachet.

Totul a decurs bine până când, tot așteptam mâncarea, dar nu venea. Deja erau si restul membrilor înfometați. Tata plătise înainte pizza si așteptasem deja aproape două ore. Se enervase si ii spuse chelnerului să-i dea banii inapoi deoarece nu venea mâncarea. Cum era siret, îl refuzase si ii spuse că va veni în curând.

Gata, nu m-ai puteam suporta să mai stăm așa ca ne-am ridicat de la masă si am plecat spre plajă. Intre timp tata

luase ceva de la magazinul de alimente ca să mâncăm.

Puțin triști că am pierdut bani la restaurant, dar ne-am alungat supărarea cu distracția care am produs-o pe plajă si in mare. A fost o vacanță frumoasă si am reușit să o petrecem la maxim!


freshman32: scuze dacă e prea scurtă sau lungă sau dacă am făcut greșeli gramaticale. Sunt cam obosită acum dar sper că te-am ajutat!
Alte întrebări interesante