Limba română, întrebare adresată de lkudor530, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 150-300 de cuvinte, in care sa prezinti momentul in care te-ai intalnit cu o personalitate pe care o admiri.

VA ROG !!!!!!


DAU CORONA!!!


Vera12345678: ce personalitate admiri tu?
Vera12345678: despre mark zukeberg vrei sa scrii? as sti ce sa il intreb

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Vera12345678
5

Astazi se organieaza un concurs IT. Sunt inscrisa. Trebuie sa fac o prezentare electronica a cunoscutei platforme , respectiv Facebook. Va trebui , totodata , sa raspund la intrebari despre aceasta, inclusiv despre cel ce a infiintat-o. Totul se va desfasura in prezenta unor jurati bine pregatiti , cu experienta. Va fi greu sa ajung la standardele acestora. Nu aceasta este initiativa mea totusi. Trebuie sa fiu eu insami , si sa ma satisfac pe mine. Sper ca voi reusi!

Ajung in sala. Fiecare avem un monitor in fata. Programul este instalat. Incepem! Adaug fotografii , efecte , tranzictii , dand informatii concrete , preluate de pe wikipedia. Ni s-a spus de la bun inceput ca nu este o competitie , ci o simpla pregatire. Insa , cel care va castiga premiul 1 , va trece in urmatoarea etapa.

Derulez intreg proiectul. Incarc si o melodie clasica. Adaug si traducere in engleza , la solicitarea organizatorilor. Timpul s-a scurs. Astept rezultatele.

Premiile 2 si 3 sunt acordate unor elevi din alte scoli. Cand , imi aud numele , si il vad pe Mark Zukerberg ce vine spre intreg colectivul. Ne felicita. Ii multumim. Ii adresam intrebari , pare un om simplu , indiferent de suma pe care o detine. Da mana cu fiecare in parte. Imi spune ca am castigat locul 1. El a fost in juriu , cine s-ar fi putut gandi? Vorbim in engleza cu el , nu o stim la perfectie , insa ne descurcam.

Raman sa ii cer niste sfaturi. Nu are foarte mult timp la dispozitie. Imi comunica insa ca , va fi la urmatorul concurs prezent. Ii cer un autograf si il fotografiez. O amintire placuta. Il apreciez si il respect , mai ales dupa ce l-am cunoscut. Are o simplitate si o modestie aparte


lkudor530: Mersi
Alte întrebări interesante