Limba română, întrebare adresată de andreea20165mmowez57, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 150 – 300 de cuvinte, în care să prezinți o întâmplare petrecută într-o grădină cu flori..
Plz,dau coroana...
20 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandravatra21
78

Era o zi frumoasa de primavara .Părinți mei au hotărât sa mearga impreuna cu mine la gradina botanica din oraș .Asteptam cu nerabdare vizita deoarece nu mai văzusem niciodata o gradina botanica  .

     Inca de la intrare se observa cat de mare era acea gradina . Multe flori ,de diferite marimi,forme si culori imi aparura in fata odata ce am intrat pe portile fradinii.Învățasem despre multe dintre ele la școală ,dar nu mai văzusem niciodata asa de multe flori.Ne-am plimbat in jurul gradinii botanice de mai multe ori printre diferite plante,copaci și flori. .Deodata vad un copil care se urcase pe un mic copăcel .M-am dus la el sa-i spun sa coboare de acolo ,dar a fost prea târziu.Copilului a cazut , daramand in acelasi timp si  copăcelul , provocand un mare dezastru .Unul dintre oamenii ce lucrau in gradina a mers la el pentru a-l   întreba daca se simte bine  .Domnul l-a ajutat  sa se ridice ,iar dupa l-a dus la familia lui .Dupa alte cateva minute de admirat gradina plina cu flori ,am plecat acasa.

    Ajungand acasa i-am povestit bunicii cele intamplate,dar si despre suntele de flori ce m-au fascinat.


urkandavid: Alexandra ai scris ceva bine, multumim, dar nu stii deloc punctuatiile... Hotarestete daca vrei sa scrii cu caractere romane sau nu. Multumim inca odata ca ai incercat
Alte întrebări interesante