Limba română, întrebare adresată de Cjcjdhdhd, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 150-300 de cuvinte in care sa descrii impresiile pe care ti le-a lasat participarea la un eveniment cultural.
In compunerea ta,trebuie:
-sa precizezi cadrul spatio-temporal al evenimentului;
-sa intrebuintezi procedee specific descrierii;
-sa ai un continut adecvat cerintei formulate;
-sa respecti limitele de spatiu indicate.


anaamarria2005: Despre ce eveniment cultural vrei sa fie compunerea?
Cjcjdhdhd: orice,nu conteaza
anaamarria2005: Daca nu-mi dai un exemplu atunci nu stiu despre ce sa scriu
Cjcjdhdhd: de exemplu lansarea unei carti

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anaamarria2005
1

Dintotdeauna pasiunea matusii mele a fost scrierea povestilor pentru adolescenti. Eu una am fost mereu placut surprinsa de ideile ei originale. De aceea, am vrut ca ea sa devina cunoscuta si apreciata de mai multe persoane.

Sambata avea loc lansarea primei ei carti. In sfarsit a decis sa arate lumii talentul sau! Mi-am chemat colegii si prietenii ca sa ia si ei parte la acest eveniment. Desigur, acolo mai erau si alte rude si cunostinte. Matusa mea a fost foarte emotionata cand a vazut cata lume este interesata de cartea ei. La inceput a vorbit despre cum a inceput sa aiba aceasta pasiune care i-a schimbat cu totul viata. Scrisul o facea foarte fericita. Dupa a facut o mica descriere a cartii si a prezentat personajele principale. Chiar si eu eram foarte curioasa ce urmeaza sa se intample. Chiar daca altadata am putut sa citesc ce scria si imi dadeam cu parerea, de data asta nu m-a lasat sa citesc toate capitolele. A zis ca este o surpriza si pentru mine, si pentru restul lumii.

A impartit cate un exemplar pentru fiecare care a venit la lansare. Acesta a fost doar primul volum, pentru ca pe al doilea urma sa il lanseze cand primea pareri de la cititori. Toata lumea era impresionata, iar eu nu mai aveam rabdare pana urma sa ajung acasa ca sa citesc cartea. Probabil mi-ar fi luat toata noaptea ca sa o sfarsesc, dar sunt de parere ca se merita.

Acest eveniment cultural a fost foarte placut si m-a facut sa vreau sa particip la mai multe. Consider ca ar fi bine ca pe viitor sa incerc sa sustin scriitorii incepatori sau mai putin cunoscuti.

Alte întrebări interesante