Limba română, întrebare adresată de SweetGirl1234, 9 ani în urmă

redacteaza o compunere de 150-300 de cuvinte, in care sa iti exprimi opinia in legatura cu obiceiurile de Craciun ale românilor

Imi trebuie urgent, mersi anticipat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anairina09
6
În opinia mea, obiceiurile de Crăciun ale românilor sunt frumoase. Au ceva special în ele la fel cum și celelalte obiceiuri ale românilor pt alte sărbători sunt minunate.
În primul rând, fiecare regiune și fiecare țară au obiceiurile lor. De exemplu, deobicei în toată țara de Crăciun se fac sarmale, se cumpără un brad și se pun e cadouri sub el pe post de Moș Crăciun. În S.U.A. e un obicei să agăți niște șosețele deasupra șemineului. Un alt obicei este să lași un pahar cu lapte și niște biscuiți pe o măsuță lângă brad, și dacă nu mai găsești lapte și biscuiți, însemnă că a trecut moșul pe la tine.
În al doilea rând, Crăciunul se petrece în familie sau cu oamenii care.ți sunt cei mai dragi. De exemplu: prietenii, cel/cea mai bun/ă prieten/ă, rudele etc.
În concluzie, obiceiurile românești de Crăciun sunt deosebite deoarece ele ne ajută să ne exteriorizăm împreună cu alții. Dacă n.ar fi aceste obiceiuri, după părerea mea, n.ar mai exista Crăciun.
Alte întrebări interesante