Limba română, întrebare adresată de andreisava38oszdxv, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 150-300 de cuvinte in care sa iti exprimi sentmentele cu ocazia implicarii intr-o activitate de voluntariat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farben
45
  243 cuvinte
  Înainte de vacanța de iarnă, doamna dirigintă ne-a povestit despre copiii dintr-un orfelinat din oraș, pe care îi ajută de câțiva ani cu mâncare, hăinuțe, cadouri și cărți. Văzând-o cum vorbește atât de frumos, ne-am oferit și noi să ajutăm anul acesta. A fost foarte încântată și activitatea a fost programată pe data de 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului.
  Eram toți pregătiți să ne implicăm în activitatea de voluntariat de la casa de copii. Eu am pregătit o cutie roșie, mare și legată cu panglică verde, în care am pus câteva cărți cu povești, nuvele, ale scriitorilor români, jucării, un set de pictură și hăinuțe frumoase. Fiecare dintre noi am oferit cadoul unui copilaș, iar aceștia, ne-au răsplătit cu un dans de Crăciun și multe zâmbete. Cadoul meu a fost primit de o fetiță mică cu ochii mari și albaștrii, care văzând cât de frumoase erau toate lucrurile primite a început să plângă de fericire. Am simțit că trebuie să îi alin durerea și am îmbrățișat-o cu mult drag. A început să râdă și să zâmbească când a încercat setul de pictură și ne-am împrietenit, jucându-ne cu jucăriile primite. Când am văzut câte de fericită este, am simțit în suflet o căldură și o mulțumire imensă că am făcut-o să zâmbească. Eu și Alina, fetița cu ochii albaștri, am devenit prietene bune datorită acestei activități.
  Activitățile de voluntariat ne schimbă într-adevăr, făcându-ne mai atenți la nevoile altora și mai altruiști.
Alte întrebări interesante