Limba română, întrebare adresată de mihaitom02, 9 ani în urmă

redacteaza o compunere de 150-300 de cuvinte,in care sa-ti exprimi opinia cu privire la necesitatea implicării oamenilor intr-un proiect ecologic

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Noi toti trebuie sa sarim in ajutor mediului.In zilele de azi toti oamenii arunca deseurile pe jos,iar mediul e intr-un mare pericol.Daca mediul va fi in continuare discriminat Pamântul va ajunge o groapa de gunoi,si , in aceste conditii nici oamenii nu vor putea trai...
Noi ar trebuii sa aplicam mai multe actiuni pentru prevenirea dezastrului. de exemplu trebuie sa iesim si sa impartim pliante cu :Vrei sa traiesti intr-un mediu curat?! sau politia ar trebui sa contribuiasca cu niste amende .
Salvati mediul,el e casa noastra!!Vreti sa traim intr-un gunoi!? Nu, trebuie sa dam tot ce putem pentru a ne salva locuinta!!
Răspuns de frumusete1
1
                                                   Natura trebuie salvata 
 
           Dupa parerea mea natura nu mai este naturala . In ziua de azi natura este inlocuita cu tehnologia . 
           Tot mai multe paduri sunt taiate  in fiecare zi . Apele seaca , iar animalele mor . Multi oameni spun ca natura trebuie salvata , insa ei nu i-au nici-o initiativa . Oamenii ar trebui sa creeze un proiect ecologic . Proectul acela ecologic ar fi de mare folos , prin intermediul lui ecologia ar putea fi salvata . 
          In concluzie , pentru mine implicarea oamenilor intr-un proiect ecologic  ar fi foarte bine . 



Alte întrebări interesante