Limba română, întrebare adresată de biabianca112213, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 150-300 de cuvinte,in care sa'ti exprimi opinia despre promovarea personalităților culturale românești în lume

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ReffLuxe
27

 In opinia mea,  personalitatile culturale romanesti ar trebui promovare in lume deoarece cultura romana s-a format pe parcursul a mai multe secole avand o istorie si traditii diferite fata de ale altor tari.

 In primul rand, Romania se evidentieaza in Europa avand multe traditii si sarbatori care s-au format de a lungul timpului. Traditiile romanesti pot inspira alte tari sa produca filme sau sa scrie carti despre tara noastra.

 In al doilea rand, pe parcursul secolelor am avut parte de o multime de scriitori, o multime dintre ei nefiind cunoscuti decat in Romania. De exemplu, Ion Creanga a scris despre copilaria sa, care se intampla in anii 1850-1860, aceasta ne arata cum era atunci sa fii copil si despre traditiile romanesti.

 In concluzie, promovarea personalitatile culturale romanesti in alte tari este importanta si necesara pentru a arata cultura diferita pe care noi o avem fata de ei.


mihaiivanoiu100: ms
Alte întrebări interesante