Limba română, întrebare adresată de andu8226, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere de 150-300 in care sa relatezi o intamplare petrecuta intr-o zi de toamna ploioasa!!!! URGENT DAU COROANA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de robertamircea5
11

E o zi plioasa de toamna. Azi eu cu familia Mea ne-am propus sa mergem la Gradina Zoologica, dar din pacate ploaia aceasta atat de rea ne-a amanat planurile. Asa ca Eu si familia Mea ne-am gandi ce putem face impreuna acasa. Am stat fiecare si ne-am gandit si ascultat parerile fiecarei persoane, in 20 de minute, ne-am decis sa ne jucam mima. Deoarece e in joc foarte distractiv si ne putem distra foarte tare!

Dupa ce ne-am jucat foarteeee mult mima, sora mea a zis ca sa plictisit si sa ne jucam altceva, fratele meu nu a fost de acord sa jucam altceva asa ca au inceput sa se bata. Eu am venit cu ideea sa mearga afara in ploaie sj sa vedem cine castiga, daca va castiga sora mea ne vom juca altceva daca va castiga fratele meu vom juca tot mima. Parintii mei nu au fost de acord ca ei doi sa faca asa ceva, asa ca am decis sa jucam for ce vor ei. Iar primul care va decide ce vom juca va fi fratele meu pentru ca el este mai mic decat sora mea. Iar in continuare ne-am jucat mima. Dupa foarteeee mult timp de juct acest joc, sora Mea a inceput sa planga deoarece nimeni nu vroia sa se joace altceva sau sa se joace cineva cu ea. Asa ca ea a plecat in alta camera si a inceput sa planga! Fratele meu sa dus la ea si si-a cerut iertare ca sa gandit doar la ce ii este lui bine si la ea nu sa gandit deloc! Ei doi sau impacat iar parintii meu cu mine gandindu-se ca noua ne place foarte mult sa iesim afara in ploaie, ne-au intrebat daca vrem sa iesim afara in ploaie! Noua placandu-ne foarte tare, nu putem refuza, iar sora Mea cu fratele meu sau impacat si au inceput sa se joace tot ce vor amandoi!

SPER CA TI-A PLACUT! NU AM PREA AVUT INSPIRATIE. TE PUP

Răspuns de LidyaLN156
6
Intr o dimineata de toamna ploioasa, vantul batea cu putere. Bunici mei, priveau pe fereastra, gandinduse ce vor face pana vor sosi parinti mei. In casa era cald si bine, bunica veni sa ma cheme la masă!
Bunica: Nati...Nati, haide sa luăm masa!
Eu(Nati): Acum bunico!
Am coborat vesela , pana sa privesc pe geam, vremea ploioasa ce avea sa aduca multe peripeti! Am mancat, dar ploaia nu ma oprit sa ies afara. Curioasa, am iesit afara, fara ca bunici mei sa stie, si am plecat in padure. Nu stiu ce cautam acolo dar eram curioasa si ceva ma atragea acolo. Copaci tristi, pasarile nu cantau, ceață peste tot! Am gasit o poeniță unde era o scorbura mare de copac, incat sa pot intra pentru a ma adăposti de ploaie! Am adormit fara sa stau pe ganduri dar am fost trezita de glasul bunicului meu care plecase in cautarea mea.
Bunicul: Nati!...Natalia! Unde esti!!
Eu(Nati): Aici...Aici, bunicule!
Bunicul meu a venit in graba si ma luat acasa! Pe drum , langa un copac , statea un arici micut. Bunicul meu a observat ca era ranit la picior, asa ca a fost deacord sa il luam acasa si sa il ingrijim! Curand ploaia sa oprit, noi am ajuns in siguranta acasa si ariciul sa vindecat!

Sunt cam 213-215 cuvinte

andu8226: mulțumesc mult
Alte întrebări interesante