Limba română, întrebare adresată de maia679, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 150-350 de cuvinte in care sa prezinți o întâmplare petrecuta intr-un parc de distracții.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Piticulmitic
11

Răspuns:Intrebuie o zi cu un soare vesel stralucind pe cerul albastru , eu împreună cun prieternele mele nu știam ce avtivitați împreună sa face., fiindca era o vara tare călduroasa.

Ne am decis sa mergem sa ne cumpărăm ingheata , în spre drum ne am întâlnit cu virisoara Larisa în ( Larisa=prietena mea) cu care ne înțelegem destul de bine, ea ne a spus ca mărge în noul parc de distracții din orașul nostru care sa deschis recent , ea ne a propus sa mergem împreună cu ea doar dacă vrem , iar noi ne am gândit ca ar fi o idee foarte buna oricum nu amfost nici una dintre noi în parcul de distracții.

Când am ajuns acolo am fost foarte entuziasmate erau pline de luminițe, carusele , mașinuțe și tot felul .Ne am dat aproape în toate , mie una chiar mi sa făcut rau puțin, dar mi am revenit . Am mers într un tunel de groazalee, a fost foarte înspăimântător erau pline de schelete chiar unul dintre ele ne a speriată foarte .

Mie mi a plăcut foarte mult și de câte ori am ocazia sa merg acolo o fac cu cel mai mare drag. A fost foarte dostracțiune mai ales pentru ca am fost cu cele mai bune prietene care înseamnă foarte mult pentru mine

Explicație:Sper ca te am ajutat, coroana?

Răspuns de MiniGeniu58
18
Parcul de distractii

Era o zi minunata de vara.Soarele mângâia cu razele lui gingase petalele florilor timpurii.
Iarba era de un verde aprins ce facea ca lumina albastră a zarii sa luceasca si mai mult.
Eu impreuna cu fratele meu am decis sa mergem intr-un parc de distracții in care nu am mai fost de mult timp,pentru a retrai clipele frumoase.
Ajungand acolo,fratele meu aude un zgomot pe care il aud si eu.Ne îndreptăm spre locul de unde se aude zgomotul,iar acolo se afla un pui de cățeluș.
Eu il iau in brate si fug sub un copac cu o coroana batrana,in care ma cataram in fiecare vara.
Decidem,insa,sa plecam acasa, pentru a-l ingriji mai bine.
Am privit cum manca dintr-un castronel,apoi l-am spalat si l-am periat,descoperind o minunata blanita,foarte pufoasa,pe care am mangaiat-o toata ziua,si apoi fratele meu,Robert,l-a mângâiat cu grija pe botic.
Dupa doi ani,chiar azi am mers impreuna cu Coco,micul catelus,sa revedem locul unde ne-am cunoscut, locul ce ne-a format prietenia.
Alte întrebări interesante