Limba română, întrebare adresată de ANCUTTA, 9 ani în urmă

Redactează o compunere de 150 cuvinte în care să descrii atmosfera dintr-o bibliotecă reală sau imaginară. ofer 20 de puncte. repede, vă rog.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de qwertyouaihdbskaxn
55
In general intr-o biblioteca, tot ceea ce poti face este sa citesti o caarte in cea mai mare liniste;dar biblioteca nu este doar atat! Pentru unii biblioteca este ca un fel de pedeapsa,insa pentru altii, biblioteca este locul unde se simt ei insusi,unde se linistesc,locul unde sunt intelesi de catre cartile citite! Biblioteca ar trebuii vazuta prin alti ochi! Mai exact prin ochii cititorilor,prin ochii celor care se simt ca la ei acasa cand trec pragul unei biblioteci!(84cuvinte pana aici)
Admosfera unei biblioteci pentru cei care cred ca aceasta este o pedeapsa, este una de plictiseala, admosfera neplacuta care ii tine captivi acolo departe de prieteni si site-uri de socializare.
Asmosfera pentru cei care considera biblioteca o a doua casa este una placuta,lipsita de griji,una potrivita pentru ei! Una in care raul din afara bibliotecii este dat la o parte de cartile captivante,de curiozitatea si de imaginatia cititorului!(71 cuvinte)
84+71= 155(cuvinte)

ANCUTTA: te iubesc.
qwertyouaihdbskaxn: Si eu pe tine:)) ❤️
ANCUTTA: dragoste la prima vedere.
Alte întrebări interesante