Limba română, întrebare adresată de mateidregos43, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 150 de cuvinte in care sa descri un taram magic denumit insula crăciunului
Dau coroana repede /urgent !!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de leancamaria665
5

Răspuns:Aceasta este insula Crăciunului una dintre cele mai fermecate locuri de pe planeta noastră. Daca veti veni aici veti a ea parte de cele mai frumoase momente ale vietii dumneavoastra, aici se îndeplinesc toate dorintele iar spiritul crăciunului ne aduce mai aproape de cei dragi si ne face să fim mai buni . Acest tărâm este ca o poveste , deoarece este la fel de frumoasa si fantastica ca un basm . Aici anotimpul predominant este iarna , dar nu este cu ger sau caricaturi cumplite este o iarna generoasă si blajină. Iarna oferă multe bucurii si o mulțime de distracții. Întâlnirea cu Mos Crăciun si cu Mos Nicolae o puteti organiza oricand, aveti posibilitatea de a va plimba cu sania magică a moșilor . Pe acest tărâm visele devin realitate , asa ca nu mai stati pe gânduri și va sfătuiesc neapărat să vizitați acest loc pentru a rămâne ca o amintire calda zglobie si veselă pentru sufletul fiecărui vizitator .

Explicație:

Răspuns de ispasiuliana9p2yru6
4

Răspuns:

titlu: Insula crăciunului

Era o seară ploioasă eu ma predmgateam sa ma bag la somn ,ochii parcă imi cadeau, iar somnul meu devenea din ce in ce mai profund. Cand de odată se deschide un portal, eu eram foarte speriată. Mi am făcut curaj si am intrat .Acolo eram pe o insula ciudata .mi se părea ciudat faptul că acolo copacii erai din acadele ,casele din turta dulce, oameni don biscuiți, nori din vata ,acolo totul era magic .

Deodată am auzit un :HO,HO,HO ,nu stiam cine striga dar, parca vocea imi era cunoscută. Era chiar Moș Crăciun cu un sac de cadouri pt fiecare fursec din acest tărâm.

Oameni De acolo erau foarte bucuroși că Mi s Crăciun a venit la ei .Acolo bradul era împodobit ,cadourile erau puse sub brad iar steaua era in varf .Copii erau foarte fericiți și încântați de cadourile primite . In acest tărâm totul era uimitor ,copii mergeau pe norii din vata de zahar ,puteau mânca copacii din acadele ,acolo totul era magic.

Eu m am alăturat copiilor si am făcut multe jocuri împreună, am dansat ,chiar si mie crăciun ni s a alăturat

Deodată o aud pe mama mea cum imi spune sa ma trezesc ca întârzii la scoala .Eu m am trezit dar toata povestea a fost ,doar un vis

sper ca te am ajutat nu stiu daca e bine dar .....

Alte întrebări interesante