Limba română, întrebare adresată de queen1401, 8 ani în urmă

redactează o compunere de 150 de cuvinte în care să prezinți o întâmplare reală sau imaginară petrecută în timpul vacantei de vara.
Repdede dau coroana ,funda ce o fi.....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Cammy999
2

La inceputul verii eu si prietenii mei iesisem la o plimbare prin parc si pe terenul de fotbal.

Si tot asa noI faceam glume, alegam, ne jucam, si la un moment dat ne plictisesem..

Iara unuia dintre noi ii venise idea sa mergem undeva sa furam nite cirese. Si cum eram noi asa de nerabdatori, ne.am urcat toti in copac sprijinin-du-ne de un gard de fier si inalt de 2 metri. Eram 3 pe o creanga putreda Dar noi nu observasem si cazusem cu creanga cu tot in curte la om si cu vreo 6 caini in curte. Omul ne prinsese si chemase politia, Dar la cat de nazdravani eram, il pacalisem pe om ca, cazuse o creanga pe ca sa lui, iar el cand s-a intros sa vada..noi fugisem cu creanga plina de cirese la unul din prietenii nostrii acasa. Politia ne cautase de vreo luna, Dar nu ne gasise...De atunci noi ne invatasem minte sa nu mai facem asta niciodata..Aceasta a fost povestea mea cu o intamplare putin haioasa.

SPER CA TE-AM AJUTATI! !

Răspuns de trandafir881
2

VACANȚA DE VARĂ

Într-o zi am plecat la bunicii mei din București.

Am ajutat-o pe bunica să facă o plăcintă cu mere. Apoi am plecat în curte la joacă împreună cu prietenii mei cei mai buni Mihai, Alina și Maria. M-am jucat cam vreo doua ore. Apoi am plecat în casă și părinții mi-au spus că vom pleca la mare. Am mâncat plăcinta cu mere și ne-am pornit la drum. Încurând am ajuns mare. Ne-am coborât cu toții din mașină și am plecat eu cu surioara mea pe malul mării și am strâns multe scoici care mai de care mai frumoasă. Ne-am scăldat puțin apoi am ieșit la mal și ne-am bronzat. După puțin timp am plecat să mâncăm. Am mâncat tăieței de casă și la desert mâncat brioșe. După o săptămână de vacanță am plecat acasă și le-am povestit totul prietenilor. Ei au spus că vara viitoare vor pleca și ei la mare.

Vacanța de vară a fost una de neuitat.


trandafir881: succese la limba română!!!
trandafir881: sper că te-am ajutat
Alte întrebări interesante