Limba română, întrebare adresată de iwbhwjqn, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 20-25 de rânduri în care să descrii propria ta mare întâlnire (reală sau imaginară) cu Muntele.
Dau Coroană.
Repede vă rog.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crisssss29
2

Răspuns:

Intalnirea cu Muntele

Era o zi insorita si calduta de primavara. Eu ma trezisem intr o rulota, intr un pat mare, mare , dupa care mersem sa explorez ce era pe acolo. Era o rulota destul de mare și imi dadusem seama ca nu era rulota era un autocar scump care era al scolii. Dupa aceea ma m intalnit cu colegii si cu diriginta si ne-au spus ca vom merge intr-o expeditie sa vizitam Muntele, eu ma gandisem ce ,,munte" , pentru ca acolo era plin de munti, dar era unul foarte frumos si inalt cu putina zapada in varf. Noi pornisem spre munte cand un urs ne venisera in cale. Toata lumen fugise, speriati de urs , si eu mam urcat intr un copac care era legat de un cablu a unei tiroliane, mam dat pe tiroliana si dupa 10 minute de Stat in tiroliana, mi am dat drumul.

Am ramas singur/a acolo si cand mam intors am vazut Muntele. Era la fel de frumos ca de la autocar acolo jos.

Dupa ce vorbisem cu Muntele ne am dat seama ca avem multe in comun si ca ne place sa cantam, ne am imprietenit si dupa aceea la apus au venit si colegii si diriginta, dupa aceea am ajuns in autocar, ca sa plecam la cabana, le am povestit si colegiilor.

A fost minunat!

Mereu voi avea aceasta amintire!

Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante