Limba română, întrebare adresată de sksns, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 200-250 de cuvinte, in care sa prezinti o intamplare legata de pasiunea pentru stiinta a unui copil.
URGENT!!! MULTUMESC MULT!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rosse2005
3

Răspuns:

Este o zi normala de școală, unde copii se alerargă unii după alții în curtea școlii. Este un băiat de clasa a 7-a căruia nu-i place știința. Profesoara a văzut de multe ori ca nu îi place, dar într-o zi, copilul a găsit multe activități amuzante la orele de știință. Pentru profesoară este un miracol. Profesoara ia sugerat să meargă la olimpiadă, copilul auzind aceste vorbe s-a pus și mai mult pe studiat. Cu timpul aceste descoperiri și informații legate de știință, au devenit o pasiune pentru copil. A venit și ziua în care a mers la olimpiadă și a câștigat pe locul 1. Profesoara este atât de bucuroasă pentru el încât l-a învățat tot ce știa ea. Cu timpul ce crescuse, copilul, devenise și mai inteligent. Avea numai note de 10, pasiunea lui pentru știință nu se mai termina. A venit vremea în care trebuie să se ducă mai departe, și el a ales profilul unde vrea să se ducă-logic vrea să se ducă la științe.

A trecut evaluarea cu succes și a întrat la științe. Cu timpul, profesorii au văzut că era foarte pasionat de științe. Când a crescut mare, copilul acela căruia nu-i plăcea știința, devenise un adult perfect și foarte inteligent. Acum este cel mai mare om de științe, el și-a povestit povestea sa la mai mult generații și a ajutat multă lume...

Acum multă lume îl recunoaște, când s-a întâlnit cu profesoara s-a din clasele 5 - 8 a fost cel mai emoționant moment.

Copilul îi mulțumise mult de tot pentru toate lucrurile și informațiile pe care i le-a oferit.

Sfârșit!

Sper că te-am ajutat!

Explicație:


Rosse2005: ☺️
Alte întrebări interesante