Limba română, întrebare adresată de Alida123, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta intr-o farmacie . Dau 80 dr puncte am nevoie urgeenta!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de botnaru969
12
eu eram racit dar mama si tata mi-au zis sa merg la farmacie ca sa iau niste medicamente.Eu eram foarte mic si spunea bunicilor sai sa ii cumpere dulciuri.El credea ca in farmacie sunt si dulciuri .Si bunicii lui i-au spus:draga alex aici nu sunt dulciuri sunt doar medicamente:bunici me-au spus ca cumparam dupa ce luam medicamenteMama m-a luat la farmacie,pentru ca eram racita.Cand am ajuns la farmacie s-a petrecut o întamplare.Intamplarea era ca un copil era in farmacie cu bunicii sai.El era foarte mic si spunea bunicilor sai sa ii cumpere dulciuri.El credea ca in farmacie sunt si dulciuri .Si bunicii lui i-au spus:
-Draga Andrei! in farmacie, sunt doar medicamente ! îti vom cumpara dupa ce o sa iesim din farmacie.
Si asa copilul a inteles.



Răspuns de Ally2003ianuarie
69
O insoteam pe mama la farmacie unde lucra! Eram un copil tare nazdracan asa ca, in timp ce mama aranja medicamente, eu statem afara si le spuneam tuturor ca se dau medicamente gratis! Vreo 20 de persoane s-au inghesuit iar mama le tot explica ca nu e asa! Apoi, dupa ce s-a clarificat situatia, o doamna a venit sa i-a medicamente, iar mama mi-a spus sa îi dau cutia mov! In loc de paracetamol i-am dat guma de mestecat! Mama, radea dar doamna aceea parea foarte suparata! Cand a fost ora 16:30 mama a iesit sa i-a mancare iar eu faceam pe doctorul! Cand, o femeie mi-a cerut aspirina eu i-am zis ca aspirina nu trece raceala si i-am dat supozitoare! Biate femeie!! I-am spus sa le nea noaptea; noroc ca a auzit mama si a clarificat situatia! Dar, ce-a mai mare prostie a fost sa rup toate cutiile de pastile! Mama, era plina de nervi si a zis ca nu mai vrea sa merg cu ea la serviciu, si, colac-peste-pupaza am mai spart si automatul de suc din fata farmaciei!

P.S sper sa iti placa! Si faptele nu-s reale
Alte întrebări interesante