Franceza, întrebare adresată de anabanu886, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 8-10 randuri in care sa prezinți activitățile tale de zi cu zi.
Dau coroana.❤​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rares5279
2

Răspuns:

Activitățile mele de zi cu zi sunt simple:ma trezesc,mănânc,ma spăl pe dinți și pe fața,fac un duș,ma îmbrac si merg la școală,pe drum mai stau pe telefon si vorbesc cu colegii despre ce aveam azi de pregătit,ajungând la școală mai stau de vorbă cu colegii,cand aud ca se suna intru repede in banca si stau la ore.

Seara cand ajung inapoi acasa le povestesc părinților ce am facut azi,imi fac temele si ma culc.

daca iti place imi poti da coroana


anabanu886: mersi
rares5279: cu placere
rares5279: daca vrei imi poti da coroana
rares5279: msss
Răspuns de andreiflorian39
1

Activitatea mea de zi cu zi incepe cu trezirea de dimineata si pregatirea pentru scoala.Dupa ce sunt pregatit de scoala ies din casă,pe drum ma mai întâlnesc cu niste colegi si mergem impreuna,drumul este destul de distractiv,glumim si povestim.Uneori mai uit sa mi fac tema si trebuie sa mi fac tema renunțând la pauze.In pauze ne amuzăm de colegi si ne jucam diferite jocuri.

La ore sunt foarte atent,imi place foarte mult cum predă profesorii,sunt foarte mândru de mine cand iau noteCand mari.Dupa ore ma pornesc cu colegii mei frumos spre casa. Într-un final ajungând acasa ,ma schimb,ma spăl și mănânc ceva.Mai stau un pic si ma apuc de invatat pentru a doua zi .De obicei termin tarziu cu invatatu si cu temele,de multe ori nu mai am timp sa ies afara sa ma joc cu prietenii.Daca ies afara uit de invatat si teme.Asfel trece o zi din viața mea.


andreiflorian39: coroana..asa ai zis.
Alte întrebări interesante