Limba română, întrebare adresată de sinoianamaria, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 8-15 randuri, o scurta naratiune in care sa relatezi o intamplare imaginara sau reala , petrecuta in timpul unei zile de vara .


Va Rog Este Urgent! [dau 15 puncte]

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DianaElena21
103
Era o zi calduroasa de vara. Impreuna cu colegii mei am hotarat sa mergem la mare in Constanta. Ne-am facut bagajele si  am plecat spre locul mult dorit.Cand am ajuns acolo ne- am instalat corturile pe plaja si am mers sa innotam. In larg,un animal ciudat ne-a atras atentia. Ce sa fie oare? Ne-am apropiat mai bine  si am observat un delfin intepenit intr-o stanca.Am mers sa-l salvam ,dar valurile uriase ne ingreunau situatia. Dupa un chin de cateva minute, am reusit sa-l salvam.La final,delfinul ne-a multumit facandu-ne cateva acrobatii care au incantat toate privirile din jur. Sper sa fie buna! :)

sinoianamaria: Multumesc :)
sinoianamaria: Un titlu ?
DianaElena21: Eu as spune ''O intamplare minunata'' sau ''O zi extraordinara la mare''
sinoianamaria: Incerc una dintre ele :) oricum multumesc
DianaElena21: NPC
Răspuns de alexandraionela1
20
Aceasta compunere am avut o si eu ieri la simulare, la romana. Sper sa te ajute...
                                        Un concurs de stafeta
Este duminica dupa-amiaza si impreuna cu cativa prieteni am mers la strandul din orasul nostru. Aici se organiza un concurs de stafeta...bineinteles inotant. Impreuna cu cea mai buna prietena a mea ne am decis sa ne inscriem.  Echipa care scotea cel mai scurt timp castiga. Cand a venit randul meu si al coechipierei mele, imi era putin cam frica pentru ca nu mai inotasem de ceva timp. Dar la sfarsit, mare ne a fost mirasea cand am aflat ca am scos cel mai scurt timp. 
Din acea zi am invatat ca mereu trebuie sa am incredere in mine si in abilitatule mele. 
Alte întrebări interesante