Limba română, întrebare adresată de deealup94, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere de 80-100 de cuvinte in care sa-ti imaginezi ca tu esti un copil timid si vrei sa-ti invingi teama de a raspunde in fata colegilor​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jwjsjzjwj
1

Răspuns:

Prima zi de școală .Timidă pășesc în noua mea clasă. Oraș nou , Școală nouă , Colegii noi ,totul nou. Nu eram eu destul de retrasă ,acum trebuie sa ma obișnuiesc și cu ei . Colegii mei erau gălăgioși, înfipți și tupesti ..iar eu...trecem peste .

Pentru că eram noua , toți făceau mișto de mine și-mi era foarte greu sa ma integrez printre ei . Ei preferau sa petrece nopțile pe afara pe când eu sa stau sa învăț.. Eram un fel de Bully...dar țineam în mine și când ajungeam acasă mama nu știa cum sa ma mai liniștească...M au distrus destul ,de mâine, sunt o noua eu !

Răspuns de pulpecupiure
2
Sunt timid.Mereu mi se spune asta.Poate ca acesta e unul dintre motivele pentru care imi e si mai rusine sa vorbesc.De la inceputul scolii,am avut aceasta problema.Fiind neobisnuit cu acesti noi colegi,m-am temut.Colegii au de facut un proiect.Eu sunt repartizat in grupa copiilor care se documenteaza despre Daci si Romani.De obicei sunt foarte silitor,si mi-am facut partea de proiect de la inceput.Trebuia sa le-o comunic si colegilor.Pana acum nu a mai fost nevoie sa facem asta pentru proiect,toti contribuiam si unul singur citea.Dar a venit alt profesor,cu idei noi.Nu stiam ce sa le zic colegilor.Daca ma faceam de ras?Toti cei apropiati imi admira inteligenta.Oare chiar sunt inteligent?Ma pot descurca?Dac nu imi ajut colegii,luam toti nota mica.O sa imi fie si mai greu sa ma acomodez.Gasind aceste motive,mi-am facut curaj.



Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante