Limba română, întrebare adresată de LuluDu, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 80-150 de cuvinte(10-15 randuri), in care sa descrii atmosfera dintr-o biblioteca reala sau imaginara.


dariusghidarcea: Imi dai coroana?
dariusghidarcea: Daca iti fac

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Demolation
3
Am pășit cu sfială în imensa cameră a cărților, sperând să nu deranjez cititorii de acolo. Întunericul din înăuntru dădea impresia unui loc mistic, misterios și plin de secrete. Cărțile parcă îmi zâmbeau de pe rafturile înalte, atotștiutoare. Podeaua scârțâia sub tălpile pantofilor mei și abia îmi țineam respirația, rotindu-mi ochii de colo-colo, ca să observ cât mai multe detalii. Am atins în treacăt cotorul unor cărți, iar acțiunea mi-a provocat un fior pe șira spinării. Nu cred că aveam să mai plec vreodată de acolo.

LuluDu: Multumesc mult de tot
dariusghidarcea: Nu ai pentru ce
Răspuns de dariusghidarcea
3
Intru in incapere.Toate cartile erau asezate dupa autor si editura .Mirosul lor specific imi invadeaza nasul.Inchid euforic ochii.Mandru,admir provelistea cand ii deschid din nou.
Ma uit printre titlurile de carti,printre care recunosc seriile Instrumente Mortale,Dispozitive Infernale,Seria Lux,Harry Potter,Divergent,Insurgent,Experiment,Four,Jurnalele Vampirilor,Jurnalele lui Stefan,Cronicile din Narnia,Percy Jackson,After,Iubire Periculoasa si multe alte carti.
Sunt mandru ca leam citit
Alte întrebări interesante