Limba română, întrebare adresată de AnnaMaria99, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 80-150 de cuvinte, o scurta naratiune in care sa prezinti o intamplare petrecuta in timpul participarii la o intalnire organizata de scoala cu un specialist in domeniul artei sticlariei.URGENT!! 


Emma2: Ce fel de întâlnire?
AnnaMaria99: Scrie mai sus : organizata de scoala cu un specialist in domeniul artei sticlariei
Emma2: Asta înseamna?
Emma2: Sper că e bună cum am fșcut-o
Emma2: făcut-o*
AnnaMaria99: Foarte bine,multumesc!
chiriacdenis12: Am si eu de facut o compunere lafel
chiriacdenis12: la fel scz
chiriacdenis12: imi da cineva cateva cateva idei? va rog
chiriacdenis12: gata nu imi mai trebue

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Emma2
211
   În ultima zi de școală când nu mai făceam ore a trebuit să ne dea ceva de lucru atunci ,doamna directoare a decis să ne facă cunoștință cu un fost elev care a fost în clasa cu dumneaei ,ea ne-a povestit că atunci când era mic ca și noi lui îi plăcea să învețe ,iar atunci ne-a ținut o predică lungă.Până când ne-a spus ce a ajuns acel coleg al dumneaei ,ne-a spus că a devenit un specialist în domeniul artei sticlăriei.Iar atunci după ce ne-a explicat ce înseamnă a plecat și a spus că ne lasă  să ne cunoaștem mai bine.
  Atunci el ne-a povestit despre el dar când ajunse la partea cea mai interesantă s-a sunat de plecare .Atunci a întrebat-o pe doamna directoare:,,Pot organiza o excursie cu acești copii ?,, ,iar ea spre mirarea tuturor răspunseră cu da.
    Când a avut loc întâlnirea ne-a dus la el la lucru unde a fost minunat deoarece am fost uimiți cu toți unde lucra . Unde se pictau diferite sticle subțiri, în relief, și aspre. Dar nu doar pictau sticle ci le și modelau cumva într-un mod ciudat foarte ciudat încât nu se spărgeau,dar le mai și topeau. 
   După ce am discutat despre domeniul lui și cu ce se ocupă ne-a întrebat despre noi și despre cum s-a schimbat doamna directoare .El ne-a spus cum a fost ea când era mica....
Alte întrebări interesante