Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de aproximativ o pagină în care să folosești următoarele cuvinte bineînțeles numai nu mai dezlegat niciodată noștri și aceea cu titlul la alegere​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de burnelcatalina
1

Răspuns:

Sarbatori

Este iarna. fulgii albi si pufosi se joaca prin vazduh si cad pe pamantul rece ca gheata invelind covorul multicolor de frunze ruginii. Elisa si Mihai sar in sus de bucurie pentru ca, deoarece Craciunul se apropria, tatal lor care era padurar ii va lua cu el in padure pentru a gasi bradul perfect.

- S-ar putea ca mama, cat suntem plecati, sa ne faca fiecaruia cate o ciocolata calda cu frisca si bezele pe deasupra! zise Elisa entuziasmata.

- N-avem de unde sa stim sigur, zise Mihai, eu vreau sa vad daca vom vedea un urs real

- N-are cum. Zise Elisa neincrezatoare

Fix atunci tatal acestora intra pe usa si zise:

- Haideti copii, mai luati-va gecile, ghetele si cizmele ca sa mergem in padure! Numai... daca nu vreti sa stati acasa, zise tatal cu un zambet glumet pe fata.

- NORMAL CA VENIM SI NOI, NICI NU MAI PUNEM PROBLEMA!! Spusera cei doi copii in cor.

Atunci plecara.

Dupa multe decizii reusite si nereusite, pana la urma, au ales bradul perfect care de Craciun avea sa fie mai mult impodobit cu cadouri decat cu globuri si beteala. Mama ii astepta cu mancare calda si, ati ghicit-o, o ciocolata calda cu bezele si frica pe deasupra.

Explicație:

Alte întrebări interesante