Religie, întrebare adresată de stefi1353, 8 ani în urmă

Redactează o compunere, de maximum o pagină, în care să-ți imaginezi trăirile pe care le-ai fi avut dacă ai fost un om de mulțimile care îl urmau pe Hristos. Găsește un titlu potrivit. E urgent va roog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rebecaristei
30

Țările noastre sunt pline de animale,plante,păsări etc.Aceste teri sunt făcute de Dumnezeu,și noi,oamenii,suntem mândri de Una dintre țări este România și,că si celelalte țări este perfecta.Ele au casa plante ,copacii,și nu sunt poluate de oamenii care nu știu ce înseamnă un cos de gunoi.Multimea care o urmă pe Hristos era plină de credință,de iubire,încredere și binecuvântare .Eu sunt foarte bucuroasă că Hristos ne conduce pe noi și că facă lumea mai buna.

Țările conduse de Hristos(titlu)


stefi1353: Ms mult
Răspuns de Miryam25
29

Cum Îl urmăm pe Dumnezeu?

După părerea mea dacă o persoană din mulțime care îl urmează pe Dumnezeu aș fi Trup și Suflet pentru a arăta că Îl iubesc cu adevărat .

În primul rând oamenii care Îl urmează pe Dumnezeu sunt mult mai fericiți.Prin orice boală prin care trec ,trec împreună ,cu Dumnezeu care nu ne va lăsa niciodată la greu.

În al doilea rând poți avea tot ce ți- ai dori dar dacă nu Îl ai pe Dumnezeu nu ai nimic .El ne este ca un tată ;ne iartă oricând am greșit și ne protejează de ce e rău trimițându-ne câte un înger păzitor .Urmând calea Lui Dumnezeu bucuriile îți vor sta la tot pasul.Mereu va fi acolo cu tine mereu vei simți o mână care te va sprijini în orice vei face.

În concluzie să nu Îl uiți și El nu Te va uita .


stefi1353: Ms mult
Miryam25: coroan
Miryam25: ă?
rebecaristei: și mie?????
Alte întrebări interesante