Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de minim 10 randuri(daca e mai scurta nu voi lua in considerare) in care sa aduci 2 argumente solide insotite de exemple ca Dumnezeu exista sau nu.
Vreau seriozitate,nu dau 100p pentru 2 propozitii.Compunerea ce nu respecta numarul de randuri sau cerinta,daca va fi nevoie va fi stearsa automat.


Utilizator anonim: Oamenii caută dovezi in cosmos, in fizică etc. Caută in mintea şi inima ta, acolo vei găsi nevoia de El. Caută in Biblie şi acolo îl vei cunoaşte. Caută in jurul tău, la natură şi il vei aprecia şi mai mult.
Utilizator anonim: Biblia nu este o carte de ştiință , insa tot ce afirma cu privire la ştiinta este exact. Cu mai bine de 3000 de ani in urma profetul Isaia a scris ca pamantul are forma rotunda. Oamenii au iesit in spatiu de-abia secolul trecut si au vazut ca pamantul e rotund. Cine a spus unui om, lui Isaia, sa scrie daca nu cineva care stia ca pamantul e rotund?
Utilizator anonim: Columb zicea parca ca este plat , dreptunghic :))
Utilizator anonim: Daaa :))) Si ca sta pe testoase... Dar in Biblie se spune in cartea Iov ca e "suspendat pe nimic" si asta cu mii de ani in urma. (Cartea Iov a fost scrisa tot de Moise)
Utilizator anonim: Adina,multumesc :)))
Utilizator anonim: Sint multe de spus :))) Cu drag.
Utilizator anonim: Stiu :))) am postat tema sa vad ce raspunsuri primesc :)
Utilizator anonim: Ti-as da coroana de as putea.
Utilizator anonim: dai un emoticon cu o coroana :))
Utilizator anonim: :)))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
6
Daca ai merge printr-un deşert imens si deodată, in fața ta apare o casă de o frumusete si o complexitate neobişnuită, dotată cu tot ce ai avea nevoie, ai spune că acea casă are un proiectant si un constructor uimitor, nu? Sistemul nostru solar e asemeanea unui deşert iar planeta pământ asemenea casei. Creația dovedeşte existența şi inteligența lui Dumnezeu. De unde ştim că există Dumnezeu? Pentru că El ne-a pus acest lucru in inimă atunci când ne-a creat.
Oamenii caută dovezi in cosmos, in fizică etc. Caută in mintea şi inima ta, acolo vei găsi nevoia de El. Caută in Biblie şi acolo îl vei cunoaşte. Caută in jurul tău, la natură şi il vei aprecia şi mai mult. Biblia nu este o carte de ştiință , insa tot ce afirma cu privire la ştiinta este exact. Cu mai bine de 3000 de ani in urma profetul Isaia a scris ca pamantul are forma rotunda. Oamenii au iesit in spatiu de-abia secolul trecut si au vazut ca pamantul e rotund. Cine a spus unui om, lui Isaia, sa scrie daca nu cineva care stia ca pamantul e rotund? In Biblie se spune, in cartea Iov, ca pamantul e "suspendat pe nimic", si asta cu mii de ani in urma, in timp ce oamenii au crezut pana acu cateva sute de ani ca sta pe animale uriase si ca e plat, ba chiar au ars pe rug pe cei care sustineau contrariul. (Cartea Iov a fost scrisa tot de Moise) 
Alte întrebări interesante