Limba română, întrebare adresată de Bendeach, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de minim 120 de cuvinte, în care să inserezi ,,Am prieteni de descoperit și multe lucruri de cunoscut”
,,Nu poți vedea bine decât cu inima...”.
Trebuie să folosești verbele,, a se încumeta, a flata, a ofensa, a renunța, a reflecta” la diferite timpuri și moduri verbale

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mioarau21
1

Răspuns:Cea mai buna prietena a mea este Andreea. Ea are 13 ani si ochi caprui parul este un blond luminos cu suvite satene . Este o fire prietenoasa,blanda si foarte amuzanta.II place sa deseneze si sa cante la chitara . Andreei ii place sa faca diverse impletituri la par. II mai place sa calatoareasca la rudele ei de la sat. Este o iubitoare de animale,placandu-i hamsterii,caii,cateii,pisicile,broastele testoare si iepurasii. Ea se imbraca elegant dar simplu. Timpul liber imi petrec timpul numai cu ea . Aproape zilnic ne intalnim in parcul de langa gradinita din apropierea casei mele pentru a putea sa invatam impreuna si pentru a ne imprietenii si cu alti copii. Cand suntem impreuna timpul trece repede si de abea asteptam ziua de maine pentru a ne putea vedea din nou sa ne jucam , sa invatam lucruri noi si interesante. Andreea este cea mai buna prietena a mea .

Explicație:

Sper ca te am ajut☺️


Bendeach: MULTUMESC<3
Alte întrebări interesante