Limba română, întrebare adresată de Robertdurlea1, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de minim 150 de cuvinte în care sa prezinti o intamlare reala sau imaginara petrecuta intr-o padure!

Va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IzabelaSelim
127
Când eram mai mic, m-am hotărât să merg cu prietenii în pădure. Am mers toți împreună iar cel mai mare dintre noi știa drumul. Eram fascinat de frumusețea pădurii, mai ales că era în timpul primăverii. Copacii înfloriți, aer curat, animale nu prea se aflau în pădurea respectivă, totul era perfect. Până am văzut un iepure și am început să fug după el. Mic copil fiind, am crezut că o să îl prind așadar am fugit o bucată până mi-am dat seama că m-am pierdut de grup. Am început să strig, nimic. Mă îndepărtasem atât de tare încât nici nu puteam să fiu auzit sau să aud ceva. Am intrat în panică, și ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, o bufniță m-a speriat îngrozitor. Am fugit cât m-au ținut picioarele și tot strigam până când am auzit niște oi, m-am dus în direcția respectivă și spre bucuria mea era și un păstor cu ele. I-am explicat domnului pățania, foarte panicat iar acesta m-a calmat și m-a dus exact în orașul meu. I-am mulțumit și mi-am îmbrățișat părinții și prietenii. Toată lumea era acolo și s-au bucurat enorm când m-au văzut.

Robertdurlea1: Multumesc mult!
Răspuns de pisicuța5000000
40
Era o zi frumoasa de vară. Eu cu verișorii mei mergeam la bunica noastră. Era casa o avea prin aproprierea pădurii. Era nerăbdători să ajungem la bunica noastră.
Ajungem acolo bunica noastră ne aștepta si cu o prăjitură foarte gustoasă. Ea s.a gândit să mergem intr.o plimbare prin pădure.
Noi cand am auzit am fost asa de fericiți. Am pornit la drum. Eu si mersiori mei ne.ma ascuns dupa copaci si tufisiuri. După vreo 10 minute nu mai era nimeni. Ne.am speriat toti si intr.un turist se auzea un zgomot.
Am luat.o la fugă tipanad, dar in tufisi era un iepurași. Era seara se lăsase rece si eram înfometați și însetați. Mai merse ce mai merse și văzusem casa bunicii. Am intrat in casa.
Părinți și bunica erau panicati, nu știa unde sunt. Le.am povestit tot si ne.am cerut scuze pentru ceea ce am facut si am promis ca nu .ai facem. Ne.au iertat. Seara am continuat.o mâncand si dormind.

Sper ca te.am ajutat!

Robertdurlea1: Multumesc!
pisicuța5000000: Nu ai pt ce
Alte întrebări interesante