Limba română, întrebare adresată de voicuaurel2003, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de minimum 120 de cuvinte in care sa relatezi o intamplare petrecuta in lumea semnelor de punctuatie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeabogdan52
1

Doamna profesoară ne-a spus să compunem un text despre semne de pinctuatie .

Eu fiind atat de obosită pentru ca nu am dormit noaptea am adormit pe banca.

De o data am vazut multe puncte care formau un om cu pălărie și îmi spune să nu uit să pun punctul la sfârșitul propoziției.Si mia spus asta de mai mult de 5 ori.

După am auzit pasi mărunți și mi-am dat seama ca urma să vină virgulele în atac contra punctului .Eu am intervenit si le-am spus să înceteze aceasta prosteala.Ei au refuzat spunând că nu se vor da bătute niciodată în a o câștigă pe prințesa întrebare.

Eu am adăugat doar un singur cuvant,, stop''!

I-am întrebat de ce se bat pe o singură prințesa cand există mai multe în lumea acesta. De pinde :Prințesa suspensie sau Prințesa exclamare.

Ei au adaugat ca nu aveau habar de aceste printese si au fost de acord sa se impace si sa porneasca in cautarea unei printese descrise de mine.

De o data am auzit ceva care se auzea din ce in ce mai tare.M-am trezit si am auzito pe profesoara de romana spunandune sa predam lucrarile si de o data miam dat seama ca eu nu scrisesem nimica si cand ma uitasem in foaie era toata povestea pe care o visasem .

In concluzie se pot inventa mai multe povești despre semnele de punctuatie

Alte întrebări interesante