Limba română, întrebare adresată de tdbeyxgetf, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere de minimum 150 în care sa precizezi o întâmplare petrecuta într-o gradina cu flori va rog mult dau coronita​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioanapanaitachpeu84k
1

Răspuns:

Intr-o zi toridă de vara, cand de abia se vedeau norii, am decis să merg sa imi vizitez grădina bunicilor din Bucovina, cea veche si uitată de câțiva ani. Este grădina copilăriei mele, fericirii mele.

Intrând pe usa zăresc arborii crescuți, liane care acoperă casa si plante verzi uitate de lume. Mă apropii de gard si observ leagănul ruginit pe care obișnuia sa ma dau. dintr o dată ceva ciudat se aude, din fundul grădinii. Ducându-ma mai aproape sa vad, observ o usa secretă, ascunsă printre liane. Nu mai văzusem usa până acum, fusese acoperită în tot acest timp de plante, iar cu trecerea timpului ele au îmbătrânit scoțând la iveală usa.

Intrând pe ea, totul era mic, observ grădina bunicii în miniatură, casa si tot satul. totul era tras de par, era imposibil sa fie adevarat. cum sa fie totul în miniatură.

Era greu de crezut, dar adevarat. M am apropiate de grădina, vazand-o pe bunica mea cultivând roșiile. Nu înțelegeam de ce mi se redau amintiri din copilărie. Bunica a strigat pe cineva, vântul bătea destul de tare, neînțelegînd ce spunea. am încercat sa ma apropi de ea, dar eram invizibil, eram intr o lume diferită.

Dintr o dată ma vad pe mine având 6 ani, sărind în brațele bunicii. Imi aduc aminte de toate astea, dar nu inteleg de ce totul e în miniatură.

-Trrrrrrr, trrrrrrrr!!

Mă trezesc din pat neînțelegînd ce s a intamplat, totul a fost un vis. Mi am oprit alarma si m am dus în bucătărie, intreband o pe mama ce s a intamplat.

-Dragul meu, cand am fost in vizita la bunici, ai adormit asa ca nu ai apucat să îi vezi. Oricum, am apucat sa ii salutăm

Nu îi răspund, înțelegând că totul a fost un vis...


tdbeyxgetf: foarte frumos îți mulțumesc mai ajutat foarte mult 1️⃣0️⃣
ioanapanaitachpeu84k: cu placere
Alte întrebări interesante