Limba română, întrebare adresată de amelia89emy, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de o pagina in care sa raspundeti intro analiza profunda la intrebarea Este iubirea de patrie o virtuta uitata astazi
VA ROG!!! DAU COROANA!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bmabondoc
2

Demult, în cele mai vechi timpuri, au existat oameni pentru care țara era cea mai mare comoară. Pământurile, râurile ce curgeau ușor la vale, munții ce se înălțau uniform spre bolta celestă, zâmbind printre steluțele aurii, toate astea constituiau bucuria românului

În timpurile cele mai negre ale istoriei, când tătarii sau alți străini însetați de victorie doreau să cucerească și să intre în posesia acestor pământuri bătrâne, existau oameni, eroi ai neamului nostru, care ar fi plătit cu prețul vieții libertatea țării noastre, dar și al urmașilor care vor avea mândria de a locui aici, printre copacii și florile ce zâmbesc naturii.

Dar bieții oameni. Au murit cu speranța că România a deveni un loc mai bun, dar spre umila lor dezamăgire, în ziua de azi, iubirea față de patrie este o virtute ce se neglizeajă. După apariția tehnologiei, omul a uitat să-și deschidă ochii spre o lume pe care Dumnezeu a lăsat-o cu scopul de a o locui.

În secolele noastre, omul nu va avea nici cea mai mică idee despre suferința celor care și-au dat viața ca să ne fie nouă bine în acest moment.

P.S. Nu prea am avut inspirație, dar sper că te-am ajutat.

Alte întrebări interesante