Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere descriptiva de 10-15 randuri,al carei inceput sa fie Ce de lume! Ce de viata!/Si ce larma-asurzitoare!.Da un titlu sugestiv.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndraStefania
34
Ce de lume! Ce de viata! Si ce larma asurzitoare!... Tom se afla in mijlocul celui mai spectaculos carnaval. Nu vazuse nicaieri in lume asa ceva. Piata orasului era plina de oameni care dansau si cantau. Fiecare casa era imbracata in haina de sarbatoare, iar strazile orasului erau pline de caruri alegorice frumos decorate din care rasuna muzica.
Era o zi superba de vara pe care Tom se bucura ca o petrece alaturi de prietenii sai. S-a bucurat de fiecare zi de vacanta pe care a petrecut-o alaturi de cei mai dragi prieteni. Au visat cele mai frumoase oaras si au cumoscut oameni  minunati care le-au impartasit din cultura si obieciurile fiecarei zone in parte. Iar acum, la sfarsitul calatoriei vor sa sarbatoareasca finalul verii in Spania alaturi de cel mai mare carnaval.
Tom, impreuna cu cei 5 prieteni ai sai au sarbatorit alaturi de dansatorii si cantaretii de la carnaval pana in zorii zilei. Au facut o tura cu unul dintre carurile alegorice si s-au bucurat din plin de toate jocurile si surprizele oferite de gazdele lor. A fost intr-adevar o calatorie magica si o vara de neuitat!

AndraStefania: Cu drag
Alte întrebări interesante